fbpx

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 24η Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 24η Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση (pics)

Με τη συμμετοχή 32 σωματείων με δικαίωμα ψήφου και 15 με δικαίωμα λόγου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 24η Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση, της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Η πρώτη που διεξήχθη δια ζώσης, μετά από μακρά περίοδο αποχής λόγω Covid. Κατά τη διάρκεια της ΓΣ εγκρίθηκαν ομόφωνα τόσο ο Οικονομικός Απολογισμός 2022, ο Ισολογισμός 2022, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και η απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. Επίσης εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2024 και ο κανονισμός δεοντολογίας της Ομοσπονδίας. Τέλος εγκρίθηκαν ο διοικητικός απολογισμός και η τροποποίηση των άρθρων των εγγραφών/μεταγραφών με το σύνολο των ψήφων της Γ.Σ, εκτός μιας λευκής ψήφου, αντίστοιχα.

G.S. 24th3

Πρόεδρος των εργασιών της συνέλευσης εξελέγη ο B` Αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Στέφανος Φασιάς και γραμματέας ο Έφορος Αθλημάτων IWAS, Παναγιώτης Καδδάς.

G.S. 24th5

Ακούστηκαν και εκφράστηκαν προτάσεις από τους εκπροσώπους των σωματείων, που στόχο είχαν την ανάπτυξη και την πρόοδο των αθλημάτων που «καλλιεργεί» η Ομοσπονδία, καθώς και την εξεύρεση νέων αθλητών και αθλητριών, που θα αυξήσουν τη δυναμική της. Τα σωματεία όμως εξέφρασαν και την αγωνία τους, για την επόμενη ημέρα του Παραολυμπιακού αθλητισμού λόγω των οικονομικών δυσκολιών, που αντιμετωπίζουν.

G.S. 24th7

Η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, με την ολοκλήρωση της 24ης Τακτικής Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των σωματείων και τόνισε ότι η πόρτα της Ομοσπονδίας είναι ανοιχτή για όλους και όλες και διαβεβαίωσε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, ότι το Δ.Σ. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να συνεχιστεί το μέχρι σήμερα μεγάλο και σημαντικό έργο της Ομοσπονδίας.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.