fbpx

Τρία ειδικά διαμορφωμένα βαν θα λάβει η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ από την Περιφέρεια Αττικής

Τρία ειδικά διαμορφωμένα βαν θα λάβει η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ από την Περιφέρεια Αττικής

Τρία ειδικά διαμορφωμένα βαν, θα λάβει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Αττική 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Κοινωνικών Υποδομών και Υποδομών Υγείας».

Η σχετική απόφαση υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη στις αρχές της εβδομάδας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής παρουσία της προέδρου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννας Καρυοφύλλη.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής για αυτή την εξαιρετική και μοναδική πραγματικά πρωτοβουλία. Αυτή τη στιγμή η ομοσπονδία μας θα κατέχει τρία Van εκ των οποίων τα δύο θα πάνε σε δύο συλλόγους που καλλιεργούν ομαδικά αθλήματα αθλητών με προβλήματα όρασης και ένα θα χρησιμοποιεί η ομοσπονδία μας για τις δικές της ανάγκες. Πραγματικά ένα μεγάλο “ευχαριστώ” γιατί μας δίνει λύσεις ο κ. Περιφερειάρχης και η Περιφέρεια Αττικής μας βοηθά σε όλες μας τις δράσεις», δήλωσε σχετικά η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

PSTM9799 1000x718

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.