fbpx

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ ανανέωσε για ακόμη τρία χρόνια το χορηγικό του πρόγραμμα με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

thumbnail 20210929 Ygeia 907503

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, για ακόμη έναν Παραολυμπιακό Κύκλο και συγκεκριμένα για την τριετία 2021-2024, θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), δίνοντας συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία των εννέα τελευταίων χρόνων!

Η ανανέωση του χορηγικού προγράμματος, πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη), στην εγκάρδια συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης με την Πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κα Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Το νέο χορηγικό πρόγραμμα αφορά στις εθνικές ομάδες, αλλά και τις ομάδες σχεδιασμού έως και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» και προβλέπει τα εξής:
- δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες (ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις), σε πανελλαδικό επίπεδο
- δωρεάν PCR test κατά την αναχώρηση αλλά και κατά την άφιξη εθνικών αποστολών που συμμετέχουν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- μεμονωμένες «υιοθεσίες» αθλητών/τριών καθώς και
- προμήθεια αθλητικού και αγωνιστικού εξοπλισμού για τη συμμετοχή των αθλητών/τριών σε Παγκόσμια πρωταθλήματα.

«Το ΥΓΕΙΑ, από το 2012 και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, είναι συνοδοιπόρος και υποστηρικτής των αθλητών και αθλητριών που ανήκουν στις τάξεις της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, δίνοντάς τους αφενός την ευκαιρία να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και αφετέρου να αναδείξουν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου με τις αγωνιστικές τους επιτυχίες.

Νοιώθουμε τυχεροί που ένας Όμιλος κολοσσός, όπως είναι το ΥΓΕΙΑ, βρίσκεται δίπλα στην πολυομοσπονδία μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες, αλλά και τις ανάγκες της. Γιατί μόνο με δυνατές συμμαχίες, μπορεί ο αθλητισμός των ατόμων με αναπηρίες να αναπτυχθεί και να γιγαντωθεί. Αυτό επιδιώκαμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέα Καρταπάνη για την ανανέωση του χορηγικού προγράμματος και την έμπρακτη στήριξη στον χώρο του αθλητισμού των ΑμεΑ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη του ΥΓΕΙΑ που όποτε κι αν τους ζητηθεί από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, προσφέρουν τα μέγιστα στους αθλητές και αθλήτριές μας, με τις πολύτιμες γνώσεις τους, τόσο σε ιατρικό όσο και σε διαγνωστικό επίπεδο», δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου χορηγικού προγράμματος, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κα Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παραβρέθηκε και η τεχνικός σύμβουλος, κα. Ιωάννα Παδιώτη, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ τίμησε τον κ. Καρταπάνη για την πολυετή στήριξη του ΥΓΕΙΑ, προσφέροντάς του τα μετάλλια της ομοσπονδίας σε ειδικό πλαίσιο.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ βρίσκεται δίπλα στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, από το 2012.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα το 1975 και μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές Νοσοκομειακές Μονάδες της χώρας μας.

Ιδρύθηκε το 1970 από μια ομάδα Ελλήνων ιατρών, με στόχο τη δημιουργία ενός προτύπου για τη χώρα μας Ιδιωτικού Νοσοκομείου. Σήμερα, το ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο: την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ανάπτυξη δικτύου ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.