ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Σημαντική προοιωνίζεται η ερχόμενη εβδομάδα  για την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες  σε συνέχεια της συνάντησης την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2011 που είχε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Χρήστο Αηδόνη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκαν  διαβεβαιώσεις για την επίλυση ορισμένων από τα ζητήματα που τέθηκαν και συγκεκριμένα για την εξόφληση της επιχορήγησης του 2010 στην Ομοσπονδία που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα αιτήματα δόθηκε η προοπτική επίλυσης χωρίς ωστόσο συγκεκριμένη χρονική τοποθέτηση.

Κατόπιν τούτων ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ κ. Φουντουλάκης συγκάλεσε  τους Προέδρους των Αθλητικών Σωματείων της Αττικής προκειμένου να αποφασίσουν για τις δράσεις. Στη συνάντηση παρευρέθησαν  εκπρόσωποι  των Ομοσπονδιακών προπονητών και των Παραολυμπιονικών. Συμφώνησαν όλοι από κοινού πως εάν δεν δοθούν συγκεκριμένες λύσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν διαμαρτυρίες στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ