fbpx

Την Δευτέρα 29 Μαρτίου, στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Ισιδώρων στο Β' Κοιμητήριο Δ. Αθηναίων, η νεκρώσιμος ακολουθία του επί σειρά προέδρου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργου Φουντουλάκη

girogos fountoulakis

Η νεκρώσιμη ακολουθία του επί σειρά ετών Προέδρου της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής αγαπητού μας Γιώργου Φουντουλάκη θα τελεστεί την Δευτέρα 29 Μαρτίου, ώρα 13:30 στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Ισιδώρων στο Β' Κοιμητήριο Δ. Αθηναίων.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου τα χρήματα να δωριστούν στο ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ, όπου ο εκλιπών είχε φιλοξενηθεί κατά τα νεανικά του χρόνια (παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του ιδρύματος: 210 8646172 - 210 8647522 - 210 8670488 ή στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε εναλλακτικά στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Η ΕΛΠΙΔΑ για την στήριξη του σπουδαίου έργου του συλλόγου για τα παιδιά με καρκίνο (τηλ. επικοινωνίας 210-7700009).

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας κατά της πανδημίας Covid-19 και τον περιορισμό συμμετοχής έως εννέα (9) άτομα, η λειτουργία και η τελετή της ταφής θα διεξαχθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.