fbpx

Συνάντηση του προέδρου της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη

thumbnail Athens Mayor

Μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργου Φουντουλάκη, με το νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που άπτονται του αθλητισμού των ΑμεΑ αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μας για την όσο το δυνατόν πολυπληθέστερη παρουσία της χώρας μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τον προσεχή Αύγουστο.

Ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα εγκαινίασε τη νέα ράμπα για άτομα με αναπηρία στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για όλα όσα έχει πετύχει έως σήμερα το ελληνικό Παραολυμπιακό κίνημα και υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει με κάθε δυνατό μέσο τις προσπάθειες των δύο φορέων (ΕΠΕ, ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). Τόνισε μάλιστα με έμφαση, ότι εφεξής θα υπάρχει πιο στενή συνεργασία ανάμεσα σε Δήμο-ΕΠΕ/ΕΑΟΜ, με κοινές δράσεις αλλά και οικονομική ενίσχυση όπου υπάρχει δυνατότητα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.