fbpx

Η «Ώρα των Παραολυμπιονικών» συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι στη Nova - Μέγα Χορηγού Επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

paraolimpionikon

Συνεχίζεται σταθερά η συνεργασία της Nova με την Ελληνική Παρολυμπιακή Επιτροπή, του επίσημου φορέα αθλητών με αναπηρία, ως Μέγα Χορηγού Επικοινωνίας της Επιτροπής.

Η συνεργασία ξεκίνησε το 2015 και συνόδεψε την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, του Ρίο της Βραζιλίας το Σεπτέμβριο του 2016 και θα συνοδέψει τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθούν το διάστημα 25 Αυγούστου - 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Η χορηγία επικοινωνίας της Nova αφορά στη ανάδειξη των πρωταγωνιστών, των αθλητών και των αθλητριών, αλλά και του έργου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Στο διάστημα της συνεργασίας μας έχει υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής. Μεταξύ αυτών, τη δημιουργία της ειδικής εκπομπής η «Ώρα των Παραολυμπιονικών», αλλά και προσωπικά αφιερώματα σε αθλητές, φιλοξενία αθλητών στο πλατό εκπομπών, κάλυψη των εκδηλώσεων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις.

Η εκπομπή «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» προβάλλεται για 3η συνεχόμενη χρονιά, κάθε Τετάρτη στις 19:00, στο Novasports24HD, και καλύπτει τα πάντα γύρω από τα Παραολυμπιακά δρώμενα! Είναι αφιερωμένη στη δράση των αθλητών στις διοργανώσεις, αλλά και στην ανθρώπινη πλευρά της καθημερινής τους προσπάθειας. Μέσα από την «Ώρα των Παραολυμπιονικών», καλύπτονται με πλούσιο ρεπορτάζ οι διοργανώσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων αλλά και όλη η Παραολυμπιακή επικαιρότητα. Οι εκπομπές προβάλλονται σε επανάληψη σε όλα τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Οι νέες εκπομπές που θα προβληθούν στο Novasports24HD είναι:

Τετάρτη 31/07 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Τετάρτη 6/08 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο

Σε επανάληψη στο Novasports3 θα προβληθούν οι εκπομπές:

Τρίτη 30/07 στις 17.47 Άρση βαρών σε πάγκο

Τρίτη 30/07 στις 19.48 Τζούντο

Τετάρτη 31/07 στις 15.07 Τοξοβολία

Τετάρτη 31/07 στις 20.23 Ξιφασκία με αμαξίδιο

Πέμπτη 1/08 στις 17.40 Κολύμβηση

Πέμπτη 1/08 στις 19.30 Μπάσκετ

Πέμπτη 1/08 στις 21.22 Στίβος

Παρασκευή 2/08 στις 17.32 Σκοποβολή

Παρασκευή 2/08 στις 21.19 Μπότσια

Οι εκπομπές της «Ώρας των Παραολυμπιονικών» είναι διαθέσιμες για όλους και στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί για την Παραολυμπιακή oμάδα στο Web TV του Novasports.gr και συγκεκριμένα στο www.novasports.gr/paraolympiakiomada.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.