Στο IBSA INTERNATIONAL QUALIFIER TOURNAMENT οι εθνικές ομάδες γκόλμπολ και τζούντο

IMG 20190628 093501 1

Αναχώρησαν σήμερα (28/6) για τις ΗΠΑ, οι εθνικές ομάδες γκόλμπολ και τζούντο ανδρών και γυναικών προκειμένου να συμμετέχουν στο ΙBSA INTERNATIONAL QUALIFIER TOURNAMENT που θα γίνει στο Φορτ Γουέιν και δίνει «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».  

Οι αγώνες του τζούντο θα γίνουν το διήμερο 3-4 Ιουλίου, ενώ οι αγώνες θα γκόλμπολ θα εκκινήσουν στις 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 9 του μήνα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών μετέχει στον α` όμιλο μαζί με Λιθουανία, Τουρκία, Σουηδία, Καναδά, Τσεχία και Αργεντινή. Αντίστοιχα η εθνική ομάδα των γυναικών λαμβάνει μέρος στον β` όμιλο μαζί με Καναδά, ΗΠΑ, Ουκρανία, Δανία και Φινλανδία.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Δημήτρης Σηφάκης.

Οι εθνικές μας ομάδες:

ΓΚΟΛΜΠΟΛ

Άνδρες: Αντριάνο Μπεζιάνι, Αθανάσιος Χατζηπάντου, Αντώνιος Καραμήτσος, Χαράλαμπο Κορδάκης, Ιωάννης Σκουρμπούτης, Γρηγόριος Τάτσης. Ομοσπονδιακός προπονητής: Αντώνιος Ανάστος. Βοηθός: Χριστόφορος Σιζόπουλος.

Γυναίκες: Βασιλική Άγκο, Ελένη Χαλκιαδάκη, Κωνσταντίνο Δρίβα, Αικατερίνη Λορέντζου, Παρασκευή Νάκα, Ευγενία Σταμάτη. Ομοσπονδιακή προπονήτρια: Μελπομένη Κεσσανοπούλου. Συνοδός: Χριστίνα Ζαμπέτα. Γιατρός: Μαρία Ματιάτου.

ΤΖΟΥΝΤΟ

Άνδρες: Θεόκλητος Παπαχρήστος

Γυναίκες: Εμμανουέλα Μασούρου, Θεοδώρα Πασχαλίδου.

Ομοσπονδιακός προπονητής: Σταύρος Στραγάλης. Γιατρός: Ζωή Φιλιππίδου

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ