Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Το εντυπωσιακό άθλημα μπήκε για πρώτη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η ΕΟΑΜ-ΑΜΕΑ σε συνεργασία με την ΕΟΦΣΑ διοργάνωσαν τους πρώτους εγχώριους αγώνες. 

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Τόκιο. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που στέφθηκε με επιτυχία αγωνίστηκαν αθλητές από την Αθήνα τη Βέροια και την Πάτρα. 

Οι νικητές ανά κατηγορία είναι:

 

WH1

1. Χρήστος Μπάλογλου

2. Σεμίχα Ριζάογλου

WH1 – WH2 διπλά

1. Χρήστος Μπάλογλου – Παναγιώτης Σαουλίδης

2. Σεμιχα Ριζάογλου – Επαμεινώνδας Σταμάτης

SU5

1. Ευθυμία Γκούλη

2. Μαρία Μπατσαλιά

SL3 – SU5

1. Ευθυμία Γκούλη

2. Θωμάς Καραγιάννης

3. Μαρία Μπατσαλιά

WH2

1. Επαμεινώνδας Σταμάτης

2. Παναγιώτης Σαουλίδης

 

ΠΗΓΗ: Ομοσπονδία Μπάντμιντον

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Το εντυπωσιακό άθλημα μπήκε για πρώτη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η ΕΟΑΜ – ΑΜΕΑ σε συνεργασία με την ΕΟΦΣΑ διοργάνωσαν τους πρώτους εγχώριους αγώνες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Τόκιο. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που στέφθηκε με επιτυχία αγωνίστηκαν αθλητές από την Αθήνα τη Βέροια και την Πάτρα. Οι νικητές ανά κατηγορία είναι: WH1 1. Χρήστος Μπάλογλου 2. Σεμίχα Ριζάογλου WH1 – WH2 διπλά 1. Χρήστος Μπάλογλου – Παναγιώτης Σαουλίδης 2. Σεμιχα Ριζάογλου – Επαμεινώνδας Σταμάτης SU5 1. Ευθυμία Γκούλη 2. Μαρία Μπατσαλιά SL3 – SU5 1. Ευθυμία Γκούλη 2. Θωμάς Καραγιάννης 3. Μαρία Μπατσαλιά WH2 1. Επαμεινώνδας Σταμάτης 2. Παναγιώτης Σαουλίδης

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ