fbpx

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Το εντυπωσιακό άθλημα μπήκε για πρώτη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η ΕΟΑΜ-ΑΜΕΑ σε συνεργασία με την ΕΟΦΣΑ διοργάνωσαν τους πρώτους εγχώριους αγώνες. 

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Τόκιο. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που στέφθηκε με επιτυχία αγωνίστηκαν αθλητές από την Αθήνα τη Βέροια και την Πάτρα. 

Οι νικητές ανά κατηγορία είναι:

 

WH1

1. Χρήστος Μπάλογλου

2. Σεμίχα Ριζάογλου

WH1 – WH2 διπλά

1. Χρήστος Μπάλογλου – Παναγιώτης Σαουλίδης

2. Σεμιχα Ριζάογλου – Επαμεινώνδας Σταμάτης

SU5

1. Ευθυμία Γκούλη

2. Μαρία Μπατσαλιά

SL3 – SU5

1. Ευθυμία Γκούλη

2. Θωμάς Καραγιάννης

3. Μαρία Μπατσαλιά

WH2

1. Επαμεινώνδας Σταμάτης

2. Παναγιώτης Σαουλίδης

 

ΠΗΓΗ: Ομοσπονδία Μπάντμιντον

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Το εντυπωσιακό άθλημα μπήκε για πρώτη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η ΕΟΑΜ – ΑΜΕΑ σε συνεργασία με την ΕΟΦΣΑ διοργάνωσαν τους πρώτους εγχώριους αγώνες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Τόκιο. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που στέφθηκε με επιτυχία αγωνίστηκαν αθλητές από την Αθήνα τη Βέροια και την Πάτρα. Οι νικητές ανά κατηγορία είναι: WH1 1. Χρήστος Μπάλογλου 2. Σεμίχα Ριζάογλου WH1 – WH2 διπλά 1. Χρήστος Μπάλογλου – Παναγιώτης Σαουλίδης 2. Σεμιχα Ριζάογλου – Επαμεινώνδας Σταμάτης SU5 1. Ευθυμία Γκούλη 2. Μαρία Μπατσαλιά SL3 – SU5 1. Ευθυμία Γκούλη 2. Θωμάς Καραγιάννης 3. Μαρία Μπατσαλιά WH2 1. Επαμεινώνδας Σταμάτης 2. Παναγιώτης Σαουλίδης

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.