Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΑΟΜΑμεΑ

στη φωτογραφία εμφανίζονται από αριστερά οι κ.κ. Νικόλαος Ρώρρης, Γεώργιος Τριανταφύλλου, Τάκης Αράπογλου, Γεώργιος Κόντος, Σπυρίδων Γριβέας, Πολυχρόνης Γριβέας και Αντώνης Λυμπέρης


Η Αντισφαίριση σε αμαξίδιο είναι ένα από τα αθλήματα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες το οποίο -αν και χαμηλόφωνα -φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο πόντους στις καρδιές του κόσμου.
Ενδεικτική είναι η πρόσφατη χειρονομία της διοίκησης της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ να διαθέσει τα έσοδα του Τουρνουά «Astir Palace Open Tennis 2009» στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες για τις ανάγκες του αθλήματος της Αντισφαίρισης σε αμαξίδιο.
«Ο Πρόεδρος της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ κ. Τάκης Αράπογλου και ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πολυχρόνης Γριβέας παρέδωσαν επιταγή αξίας 8.000€ στον Ομοσπονδιακό προπονητή του αθλήματος Γιώργο Κόντο, ο οποίος παρέστη στον τελικό του Τουρνουά την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009.
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από το αντίτιμο για τη συμμετοχή των 32 παικτών ενώ ενισχύθηκαν από τη συνδρομή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος» (απόσπασμα από Δελτίο Τύπου του Astir Palace)
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Φουντουλάκης από την πλευρά της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ δήλωσε « αισθάνομαι μεγάλη χαρά καθώς βλέπω την πολυετή προσπάθεια των αθλητών, του προπονητή αλλά και της Ομοσπονδίας να βρίσκει ανταπόκριση σε τέτοιες πρωτοβουλίες όπως αυτή της Διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Ευχαριστώ εκ μέρους της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ τον Πρόεδρο κ. Αράπογλου, τον Αναπληρωττή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γριβέα και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη χορηγία και εύχομαι από καρδιάς να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και σε άλλες δραστηριότητες στο μέλλον»
Το ποσό της χορηγίας θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της ανάπτυξης και προετοιμασίας του αθλήματος της Αντισφαίρισης σε αμαξίδιο.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ