fbpx

Αύγουστος 2009

Για τον Αύγουστο η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες έχει προγραμματίσει τις παρακάτω αποστολές στο Εξωτερικό.
Η Εθνική Ομάδα της Τοξοβολίας συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που θα πραγματοποιηθεί στην Τσεχία από τις 14 έως τις 23 Αυγούστου 2009. Η Ελληνική Αποστολή αποτελείται από τους εξής αθλητές: Άννα Τζίκα, Ρωμαίος Ρουμελιώτης, Μάριος Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Σχίζας. Την ομάδα θα συντονίσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Νασούλας.
Δεύτερη –χρονικά- αποστολή είναι η Εθνική ομάδα του Γκόλμπολ γυναικών η οποία θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκόλμπολ που θα διεξαχθεί στο Μόναχο από τις 21 έως τις 30 Αυγούστου 2009. Στην ομάδα συμμετέχουν οι αθλήτριες Μαρία Τζάλλα, Στυλιανή Ηλιοπούλου, Χριστίνα Μπλαβάκη, Θεοδώρα Πασχαλίδου, Κατερίνα Λορέντζου, Κωνσταντίνα Δρίβα. Την αποστολή συνοδεύουν η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μένη Κεσσανοπούλου και ο βοηθός Ομοσπονδιακού Χριστόφορος Σιζόπουλος.
Η Εθνική Ομάδα Τένις που μετέβη στο Invacare World Team Cup 2009 στην πόλη Nottingham της Αγγλίας από τις 26 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου 2009 και αποτελούνταν από τους Λαζαρίδη Γεώργιο ΑΡΓΩ, Σταμάτη Επαμεινώνδα ΤΙΤΑΝΕΣ Νικολόπουλο Αριστομένη ΤΙΤΑΝΕΣ
Οι παραπάνω αθλητές συμμετείχαν στο διπλό και κατέλαβαν την 14η θέση

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.