fbpx

Μετάλλιο και με την μικτή ομάδα της IBSA για τις Μασούρου και Πασχαλίδου

Μετάλλιο και με την μικτή ομάδα της IBSA για τις Μασούρου και Πασχαλίδου
Στο βάθρο των νικητριών, για μία ακόμη φορά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο που φιλοξενήθηκε στο Κάλιαρι της Ιταλίας, βρέθηκαν οι Εμμανουέλα Μασούρου και Δώρα Πασχαλίδου.
 
Οι δύο Ελληνίδες τζουντόκα, αγωνιζόμενες στο ομαδικό, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με την μικτή ομάδα της IBSA, διπλασιάζοντας τις διακρίσεις τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του αθλήματος.

«Το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν ξεχωριστό, γιατί για πρώτη φορά έγινε ο διαχωρισμός μεταξύ αθλητών με ολική απώλεια όρασης και μερικός βλεπόντων. Μια απόφαση που περιμέναμε και δουλέψαμε σαν Ελλαδα να την καταφέρουμε. Η Εμμανουέλα και η Θεοδώρα με τα μετάλλια που κατέκτησαν, μάζεψαν και πολύτιμους βάθμους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Στο χέρι τους είναι να προσπαθήσουν και να καταφέρουν για να είναι παρούσες στην γαλλική πρωτεύουσα . Ο Παπαχρήστος Θεόκλητος προσπάθησε όμως δεν κατάφερε να κάνει νίκη και να μαζέψει βαθμους. Αρχές Νοεμβρίου έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μπάκου. Πρέπει από σήμερα κιόλας να καταστρώσουμε τα αγωνιστικά μας πλάνα για τη διοργάνωση του μεθεπόμενου μήνα», δήλωσε στο επίσημο site της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Σταύρος Στραγάλης.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.