fbpx

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ: Θανάσης Κωνσταντινίδης: «Πολύ υψηλό επίπεδο αγώνων» (pics)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ: Θανάσης Κωνσταντινίδης: «Πολύ υψηλό επίπεδο αγώνων» (pics)

Το «χορό» των μεταλλίων, για την ελληνική αποστολή άνοιξε ο Θανάσης Κωνσταντινίδης με το χάλκινο μετάλλιο, στη σφαίρα f32. Με βολή στα 10.26μ. κατάφερε και ανέβηκε στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ. (Η απονομή έγινε σήμερα (14/7). 

Φανερά ευχαριστημένος, αλλά και ειλικρινής μετά την κατάκτηση του μεταλλίου σε ερώτηση ποιος είναι ο επόμενος στόχος: «Οι διακοπές» απάντησε, χωρίς να το σκεφθεί καθόλου.

konstaw aponomo2

Ο ρέκορντμαν Ευρώπης με 11.60μ. που το πέτυχε λίγους μήνες πριν σε ημερίδα στο Σχηματάρι, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για το μετάλλιο και τους αγώνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το μετάλλιο. Ήταν δύσκολος αγώνας, οι δύο Κινέζοι ήταν πολύ δυνατοί, αλλά και γενικά το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό. Καλοί αθλητές, αλλά και πολλοί νεαροί σε ηλικία αθλητές, που είναι πολύ καλοί. Ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σημαίνει πολλά. Και ένα χρόνο πριν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που είναι ο επόμενος στόχος μου. Δουλεύω πολύ, για να φέρω ακόμη μια διάκριση στην Ελλάδα και ίσως να είναι μεγαλύτερη».

konstaw aponomo3

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.