fbpx

Ποδόσφαιρο Τυφλών: Έτοιμες για τη σέντρα οι Εθνικές ομάδες Ελλάδος και Γερμανίας (pic)

Ποδόσφαιρο Τυφλών: Έτοιμες για τη σέντρα οι Εθνικές ομάδες Ελλάδος και Γερμανίας (pic)

Αύριο, Παρασκευή (21 Απριλίου) και μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο (22 Απριλίου), στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Τυφλών  Ελλάδος και Γερμανίας. Η έναρξη των αγώνων και τις δύο ημέρες θα είναι στις 17:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Μετά από πρόσκληση του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, η Εθνική Ομάδα Τυφλών Ποδοσφαίρου της χώρας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει τον πρώτο διεθνή αγώνα της, για το  2023 κόντρα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδος. 
 
blind national
 
Μετά το φιλικό με επαγγελματίες και μέλη του ΠΣΑΠΠ οι Έλληνες διεθνείς της Εθνικής ποδοσφαίρου τυφλών, καλούνται να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη  ομάδα των Γερμανών, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, τον προσεχή Αύγουστο.
 
Τον προσεχή Σεπτέμβριο, η ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει στο  IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023, στην Ινδία για τη συλλογή βαθμών στην Ranking List.
Τον αυριανό αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε live στο link:
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.