fbpx

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας και Παρά-Ποδηλασίας Δρόμου και Πίστας: Στη Γλασκώβη για πρώτη φορά κοινοί αγώνες (pic)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας και Παρά-Ποδηλασίας Δρόμου και Πίστας: Στη Γλασκώβη για πρώτη φορά κοινοί αγώνες (pic)

Για πρώτη φορά η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) διοργανώνει κοινό παγκόσμιο πρωτάθλημα αρτιμελών και ΑμεΑ, στη Γλασκώβη της Σκωτίας (3-13 Αυγούστου).

Παρούσα και η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού με τον Νίκο Παπαγγελή, ο οποίος πάει μετά τις μεγάλες επιτυχίες και τα μετάλλια, που έχει κατακτήσει στα παγκόσμια κύπελλα να πετύχει ακόμη μια διάκριση.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης, συνοδευόμενος από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Βαρβεράκη, αναχώρησαν σήμερα (31/7) για τη Σκωτία.

Papaggelis Varverakis

Ο Νίκος Παπαγγελής θα πάρει μέρος στους αγώνες πίστας, και δρόμου, αντίστοιχα. Αρχίζει με το ατομικό pursuit (2/8), συνεχίζει με omnium και scratch (5 και 8/8) και ολοκληρώνει την προσπάθειά του στο ιστορικό Ντάμφρις, που διεξάγονται οι αγώνες δρόμου με την ατομική χρονομέτρηση (10/8) και το δρόμο αντοχής (12/8).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Ντάμφρις έχει ήδη χαράξει το όνομά του στον πάνθεον της ιστορίας της ποδηλασίας, καθώς ισχυρίζονται ότι εκεί παρουσιάστηκε, το πρώτο ποδήλατο με πετάλι το 1839.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.