fbpx

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δρόμου της Οστάνδης τα ελληνικά πεντάλ

Road Cycling
Νέα αγωνιστική πρόκληση για το ελληνικό γυναικείο tandem των Αδαμαντία Χαλκιαδάκη/Ηρώ Μηλάκη. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης τόσο στην ατομική χρονομέτρηση όσο και στον αγώνα δρόμου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, το ελληνικό δίδυμο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο δρόμου (UCI PARA-CYCLING ROAD WORLD CUP) της Οστάνδης από 20 έως 22 Μαΐου. Οι Χαλκαιδάκη/Μηλάκη προετοιμάζονται πυρετωδώς για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όπου ευελπιστούν να χαρίσουν στην ελληνική ποδηλασία των ΑμεΑ, το πρώτο της μετάλλιο στην Ιστορία του θεσμού.

Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετέχουν με προσωπικά τους έξοδα οι αθλητές Κονιδάρη Κατερίνα, Παπαγγελής Νίκος, Κάντζα Παρασκευή, Βούντζαλη Βασιλική-πιλότος, Βαρβούρης Άγγελος, Παπαδημητράκης Σταύρος-πιλότος, Μανατάκης Νικόλαος, Κουλόλιας Γεώργιος, Βοριζανάκης Φώτης, Μπόρας Παναγιώτης και Θεοδωρίδης Αλέξανδρος.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.