fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά Τριάθλου: Στο Τάραντο της Ιταλίας εννέα Έλληνες αθλητές (pics)

Παγκόσμιο Κύπελλο  Παρά Τριάθλου: Στο Τάραντο της Ιταλίας εννέα Έλληνες αθλητές (pics)

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο παγκόσμιο κύπελλο Παρά Τριάθλου, που διεξάγεται στο Τάραντο, της Ιταλίας, αύριο Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, θα πάρουν μέρος εννέα Έλληνες αθλητές.

Souva Lignos

Ο Γεράσιμος Λιγνός με guide τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου, θα αγωνιστούν στην κατηγορία PTVI3. Οι δύο αθλητές που έχουν «υιοθετεί» από την εταιρεία "Βίκος", η οποία τους στηρίζει σε κάθε τους συμμετοχή σε εγχώριους αγώνες, αλλά και σε διοργανώσεις του εξωτερικού, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις ατυχίες του προηγούμενου αγώνα στη Μάλαγα και να τερματίσουν ψηλότερα από την 7η θέση.

tsixlaki 1

Η Ευαγγελία Τσιχλάκη με guide την Κατερίνα Τζομπανάκη στην κατηγορία PTVI1, των γυναικών, μετά τη Μάλαγα, ταξιδεύει και στην Ιταλία, για πολύτιμες εμπειρίες. Όπως και ο Θόδωρος Μωραϊτης, που θα πάρει μέρος στην κατηγορία PTS5 των ανδρών.

Moraitis 1

Ο Αχιλλέας Σταματιάδης , που αγωνίζεται στην PTS3, που δεν ταξίδεψε στη Μάλαγα, ετοιμάζεται να ριχτεί στη «μάχη» στην ιταλική πόλη.

Stamatiad

Η Αντιγόνη Χαριέσσα Βασιλοπούλου (PTVI Γυναικών) με συνοδό τη Σοφία Μαλτέζου θέλουν να ανέβουν ψηλότερα από την 5η θέση που είχαν τερματίσει τον περασμένο Ιούλιο, στη Λα Κορούνια.

Vasilo Maltezou

Το «παρών» στον αγώνα και στην κατηγορία PTS 3 θα δώσει και ο Ιμπραίμ Αλ Χουσεΐν, ο οποίος αγωνίζεται ως ανεξάρτητος αθλητής, ο οποίος πέτυχε καλά πλασαρίσματα, στις προηγούμενες διοργανώσεις των παγκοσμίων κυπέλλων του αθλήματος.

 

 

Οι φωτογραφίες των Μωραίτη και Τσιχλάκη είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου "ΙΩΝΑΣ" .

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.