Χάλκινο μετάλλιο ο Τριανταφύλλου στο παγκόσμιο κύπελλο των ΗΑΕ

panos triantafyllou

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε η εφετινή αγωνιστική χρονιά για την ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο. Ο Πάνος Τριανταφύλλου, μετά το χάλκινο μετάλλιο στην Βαρσοβία, κατέκτησε την τρίτη θέση στο αγώνισμα της σπάθης και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Sharjah που πραγματοποιήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Στην ίδια διοργάνωση ο Γεράσιμος Πυλαρινός ήταν 6ος στη σπάθη και ο Βασίλης Ντούνης 14ος, ενώ στις γυναίκες η Λουφάκη έχασε την τελευταία στιγμή την είσοδό της στην οκτάδα του ξίφους ασκήσεως.

«Το μετάλλιο του Τριανταφύλλου επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά για τα ελληνικά σπαθιά. Τα μετάλλια των Ντούνη, Πυλαρινού, Τριανταφύλλου αλλά και το χρυσό στο ομαδικό της Βαρσοβίας, δείχνουν τη συστηματική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, η οποία έχει φέρει την ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο στις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος παγκοσμίως. Η χρονιά κλείνει με τους Τριανταφύλλου και Πυλαρινό στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και τον Ντούνη στην 10η, τη στιγμή που την πρόκριση για το Ρίο παίρνουν οι 12 πρώτοι. Ελπίδες για το Ρίο έχει και η Λουφάκη, ενώ η Βλάμη έχει μπροστά της τρεις αγώνες για να μπορέσει να βελτιώσει τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Κάζαγλης.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ