Χωρίς τον Τριανταφύλλου τα ελληνικά «σπαθιά» στο Παγκόσμιο Κύπελλου του Έγκερ

Panos Triantafayllou

Χωρίς τον Πάνο Τριανταφύλλου, ο οποίος λόγω ιατρικού προβλήματος θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων, ταξιδεύει αύριο για την Ουγγαρία και την πόλη Έγκερ, η εθνική μας ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Έγκερ (11-14 Φεβρουαρίου) είναι το προτελευταίο βαθμολογούμενο τουρνουά, πριν ολοκληρωθεί η παγκόσμια κατάταξη που χαρίζει και τα «εισιτήρια» της πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη θα βρίσκονται οι Βασίλης Ντούνης (σπάθη, ξίφος μονομαχίας), Γεράσιμος Πυλαρινός (σπάθη, ξίφος μονομαχίας), Ευθυμία Βλάμη (ξίφος ασκήσεως, ξίφος μονομαχίας) και Καλλιόπη Λουφάκη (σπάθη, ξίφος μονομαχίας). Ο Πυλαρινός, όπως και ο Τριανταφύλλου βρίσκονται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη και συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να βρεθούν στο Ρίο, κάτι που θα «κυνηγήσουν» στα εναπομείναντα τουρνουά και οι υπόλοιποι τρεις οπλομάχοι μας.

Τα υπόλοιπα βαθμολογούμενα τουρνουά ενόψει Ρίο είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καναδά (27 Απριλίου-1 Μαΐου) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας (17-22 Μαΐου).

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ