Ξιφασκία με αμαξίδιο : Ντούνης και Τριανταφύλλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

w23 230217triana

O Βασίλης Ντούνης στην σπάθη Α και ο Πάνος Τριανταφύλλου στη σπάθη Β θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο της Ιαπωνίας τον Αύγουστο.

Οι δύο αθλητές είχαν διακριθεί και στους αγώνες του Ρίο. Συγκεκριμένα ο Πάνος Τριανταφύλλου είχε κατακτήσει το Αργυρό Μετάλλιο στη Σπάθη κατηγορία Β ενώ ο Βασίλης Ντούνης στην παρθενική του εμφάνιση είχε κατακτήσει την 4η θέση στην κατηγορία Α. Και οι δύο είχαν κατακτήσει και την 4η θέση στο ομαδικό του επέ μαζί με τον συναθλητή τους Γεράσιμο Πυλαρινό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πάνος Τριανταφύλλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την τελική ανακοίνωση πρόκρισης μου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο. Ένας ακόμη στόχος επιτεύχθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες, Ευελπιστώ και στο στόχο του μεταλλίου και συγκεκριμένα το χρυσό αλλά πρώτα από όλα υγεία για να αγωνιστώ».

Βασίλης Ντούνης: «Είναι μεγάλη μου χαρά που κατάφερα να κερδίσω την πρόκριση. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος αλλά τα καταφέραμε. Πλέον ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου Δημήτρη Καζαγλη».

Δημήτρης Κάζαγλης : «Είμαι υπερήφανος για τους αθλητές και τις αθλήτριες μου, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα όλο αυτό το διάστημα και πάλεψαν για την πρόκρισή τους απέναντι σε χώρες με τεράστια δύναμη και παράδοση και σε αντίξοες συνθήκες. Η Εθνική ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο θα συμμετάσχει για 5η φορά στην μεγαλύτερη διοργάνωση !! Με την στήριξη και την Αγάπη σας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Τόκιο τον Αύγουστο!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και βοηθούν αυτή την ομάδα να συμμετέχει στις μεγάλες διοργανώσεις και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα!»

ΠΗΓΗ : Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ