Η Χριστίνα Μασσιάλα εξελέγη μέλος του ΔΣ της Παγκόσμιας ομοσπονδίας para-fencing

Massiala

Σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα και την παρα-ξιφασκία, όπως είναι το νέο όνομα της ξιφασκίας με αμαξίδιο. Η Χριστίνα Μασσιάλα, προπονήτρια του αθλήματος, πρώην αθλήτρια στις ΗΠΑ, διαιτητής, με πλούσια αγωνιστική, προπονητική αλλά και διοικητική δράση στο άθλημα στο εξωτερικό, εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Para Fencing.

Η θητεία είναι τετραετής και οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στο πλαίσου του συνεδρίου της IWASF.

Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, είχε υποβάλλει την υποψηφιότητα της Χριστίνας Μασσιάλα, η οποία και εξελέγη στην Εκτελεστική Επιτροπή ως το νέο μέλος «ίσης εκπροσώπησης» για να εξασφαλίσει καλύτερη ισορροπία μεταξύ των φύλων στους κορυφαίους του αθλήματος.

«Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, σε συνεργασία με την έφορο εθνικών ομάδων και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της IWAS, Κωνσταντινιά Σωτηριάδη αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό του parafencing, Δημήτρη Κάζαγλη, πετύχαμε την εκλογή της κας Χριστίνας Μασσιάλα στην Εκτελεστική Επιτροπή IWAS. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που στην διοίκηση ενός αθλήματος που έχουμε σημαντική διεθνή παρουσία και διακρίσεις θα υπάρχει η εκπροσώπηση της χώρας μας».

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ