fbpx

Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ: Με επιβεβαιώσεις ορίων για το Παγκόσμιο και καλές επιδόσεις έπεσε η αυλαία (pics)

Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ: Με επιβεβαιώσεις ορίων για το Παγκόσμιο και καλές επιδόσεις έπεσε η αυλαία  (pics)

Με επιβεβαιώσεις ορίων για πολλοστή φορά των κολυμβητών και κολυμβητριών, που βρίσκονται στο δρόμο για το Παγκόσμιο του Μάντσεστερ, αλλά και πολλά πανελλήνια ρεκόρ, έπεσε η αυλαία του Βίκος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης ΑμεΑ.

agogas21

Δύο ημέρες όπου το Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ έγινε το κέντρο της κολύμβησης ΑμεΑ, με συμμετοχές των μεγάλων ονομάτων του αθλήματος, αλλά και του νέου «αίματος» που κατάφερε να πετύχει σπουδαία πανελλήνια ρεκόρ, σε κάθε κατηγορία.

agogas2

Η Φανουρία Μαρία Τζιβελέκη (Καστελλάνοι) μετά το όριο που έπιασε για το Παγκόσμιο και τους Παραολυμπιακούς, την 1η ημέρα, στα 200μ. μικτή SM5 με χρόνο 4:44.41 έπιασε το όριο και για το Παγκόσμιο στα 200μ. ελεύθερο με 3:44.40, που αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ στις ηλικιακές κατηγορίες 12-15 και 16-18. Η κολυμβήτρια των Καστελλάνων το είχε πιάσει πέρυσι το όριο και το επιβεβαίωσε και φέτος. 

kozo

Όλα τα πανελλήνια ρεκόρ ανά κατηγορία και όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ

Μικρά-μικρά από το ΟΑΚΑ

kozo avgou

-Τελευταία ημέρα του Βίκος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης ΑμεΑ και οι εξέδρες του κλειστού κολυμβητήριου του ΟΑΚΑ, γέμισαν με νεανικές παρουσίες και φωνές.

ethelontes3

Φοιτήτριες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και Οδηγοί του τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, της Ανάκασας, που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, έδωσαν ένα άλλο χρώμα, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

2nddayswimaponomes

-Παρούσα στο Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης η αργυρή ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης και πρόεδρος της ΕΣΟΕΑ Βούλα Κοζομπόλη, αλλά και ο γενικός γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Στέφανος Αυγουλέας.

-Το «παρών» έδωσε και ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ Γιώργος Σταμάτης. 

2nddayswimaponomes3

-Την Ομοσπονδία εκτός από την πρόεδρο Ιωάννα Καρυοφύλλη εκπροσώπησαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος Στέφανος Φασιάς, η γενική γραμματέας Κωνσταντίνα Σωτηριάδη, η αναπληρώτρια ταμίας Θωμαή Θεοδωρίδου, ο ειδικός γραμματέας Εμμανουήλ Μακρίδης. Επίσης, ο έφορος των Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος, ο έφορος Αθλημάτων IWAS Παναγιώτης Καδδάς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Γιώργος Καπελλάκης

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.