fbpx

Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ: Τρία όρια για Μάντσεστερ και Παρίσι την 1η ημέρα (pics)

Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ: Τρία όρια για Μάντσεστερ και Παρίσι την 1η ημέρα (pics)

Με τρία όρια για το Παγκόσμιο του Μάντσεστερ, αλλά και τους Παραολυμπιακούς του Παρισιού και πολλά πανελλήνια ρεκόρ ανδρών-γυναικών, αλλά και των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών έπεσε η αυλαία της πρώτης ημέρας, του Βίκος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης ΑμεΑ.

geniki patoulis

Η Φανουρία Μαρία Τζιβελέκη (Καστελλάνοι) στα 200μ. μικτή SM5 με χρόνο 4:44.41 έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο και τους Παραολυμπιακούς.

lyberis2

Τα άλλα δύο όρια τα πέτυχε ο Νίκος Κόντου (Ηρόδικος) στα 100μ. ύπτιο S1, με 3:59.05 και στο αντίστοιχο 50άρι του αγωνίσματος με 1:51.11. Πολλά πανελλήνια ρεκόρ έγιναν στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες και αυτό δείχνει ότι υπάρχει πολύ μέλλον στο άθλημα της κολύμβησης ΑμεΑ.

skilos

Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας καθώς και τις συμμετοχές της αυριανής (Κυριακή, 28/5), 2ης και τελευταίας ημέρας του Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, μπορείτε να τα δείτε εδώ

Ionas

Μικρά-μικρά από το ΟΑΚΑ

-Πρώτη ημέρα του Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ και ήταν όλοι εκεί, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να κάνουν τις καθιερωμένες απονομές, στους νικητές. Η συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Αττικής με την παρουσία τόσο του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, αλλά και της Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη. Παρούσα και η Συνεργάτης Αθλητισμού του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου.

proedros

-Παρούσα η βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα, αλλά και άνθρωπος του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας Άρια Αγάτσα.

=Στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες ο Brand&Media manager της Βίκος Α.Ε. Ηλίας Λυμπέρης και ο επιστημονικός υπεύθυνος για το πρόγραμμα Διοίκησης Αθλητισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

proedros vikos

-Την Ομοσπονδία εκτός από την πρόεδρο Ιωάννα Καρυοφύλλη εκπροσώπησαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος Στέφανος Φασιάς, η γενική γραμματέας Κωνσταντίνα Σωτηριάδη, η ταμίας Ελένη Καλογεροπούλου, η αναπληρώτρια ταμίας Θωμαή Θεοδωρίδου, ο ειδικός γραμματέας Εμμανουήλ Μακρίδης. Επίσης, ο έφορος των Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος, ο έφορος Αθλημάτων IWAS Παναγιώτης Καδδάς, η έφορος Αθλημάτων VIRTUS Γεωργία Παναγιωτοπούλου και ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Γιώργος Καπελλάκης

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.