fbpx

Para swimming World Series: Με επτά κολυμβητές η ελληνική συμμετοχή στο Lignano της Ιταλίας (pics)

Para swimming World Series: Με επτά κολυμβητές η ελληνική συμμετοχή στο Lignano της Ιταλίας (pics)

Στο πολύ δυνατό μίτινγκ Κολύμβησης, που θα φιλοξενηθεί από την προσεχή Πέμπτη 9 Μαρτίου έως την Κυριακή 12 του μήνα, στο Lignano της Ιταλίας θα πάρουν μέρος επτά (7) Έλληνες κολυμβητές (6 άνδρες-1 γυναίκα).

karypidis 1

Αναλυτικά η αποστολή για το Citi Para Swimming World Series Lignano Sabbiadoro και τα αγωνίσματα που θα συμμετέχουν οι Έλληνες είναι:

Δημήτρης Καρυπίδης (50μ, 100μ. ύπτιο S1)

Νίκος Κόντου (50μ, 100μ. ύπτιο S1)

Μιλτιάδης Κότσιρας (50, 100μ. ελεύθερο και 50μ, πεταλούδα S11)

Αλέξανδρος-Στυλιανός Λέργιος (50, 100, 200μ. ελεύθερο, 50μ. πεταλούδα S5)

Γιώργος-Εμμανουήλ Μαυροπετσάκης (50, 100μ. ελεύθερο, 50μ. πεταλούδα S6)

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (50, 100μ. ελεύθερο S8, 200μ.μικτή ατομική SΜ8)

Νικολέτα Μαρίνα Λαζαρίδου (50, 100, 200μ. ελεύθερο S9, 200μ. μικτή ατομική SM9)

Τους επτά κολυμβητές συνοδεύουν στην Ιταλία και οι προπονητές: Θανάσης Μπαζης, Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου, Τάσος Καλλιτσάρης, ο οποίος είναι και αρχηγός αποστολής, Γιώργος και Αργύρης Τυλιγαδάς και Δέσποινα Μουρατίδου, καθώς και ο γιατρός Κωνσταντίνος Κεττας.

kolimvisi 2

Ο Τάσος Καλλιτσάρης προπονητής του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, για τους στόχους του Έλληνα παραολυμπιονίκη: «Ο Δημοσθένης ήρθε στην Ιταλία με στόχο να επιβεβαιώσει τους χρόνους-όρια συμμετοχής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Manchester και να πιάσει τα όρια για τους Παραολυμπιακούς. Αν και είμαστε σε περίοδο με βαρύ πρόγραμμα προπονήσεων το επίπεδο και η ποιότητα του Δημοσθένη μάς επιτρέπουν να κυνηγάμε αυτούς τους στόχους!».

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.