fbpx

Α' Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Κωστάκης» στο Δήμο Ηλιούπολης

Α' Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Κωστάκης» στο Δήμο Ηλιούπολης

Προς τιμήν του Παραολυμπιoνίκη Γιάννη Κωστάκη, ο Δήμος Ηλιούπολης σε μια λαμπρή εκδήλωση, έδωσε το όνομά του, στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Παρουσία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, και πολλών εκπροσώπων της πολιτειακής και πολιτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης πραγματοποίησε την τελετή της ονοματοδοσίας του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης, προς τιμή του βραβευμένου δύο φορές Παραολυμπιονίκη στη γιορτή κορυφαίων του ΠΣΑΤ, ως κορυφαίου αθλητή με Αναπηρία.

Την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκπροσώπησε ο έφορος αθλημάτων VIRTUS Εμμανουήλ Μαρκίδης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμο Ηλιούπολης για την πρωτοβουλία του αυτή και τόνισε: «Καλό θα ήταν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ηλιούπολης και άλλοι Δήμοι γιατί έτσι τιμούν τα παιδιά, τους αθλητές. Συγχαρητήρια και στον αθλητή μας τον Γιάννη Κωστάκη τόσο για το ήθος του όσο για τις αθλητικές του επιδόσεις. Στο πρόσωπό του είναι σαν να τιμάτε όλους τους Παραολυμπιονίκες».

Ο κ. Μαρκίδης αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με τα 70 σωματεία στο ενεργητικό της και τα 22 αθλήματα, που «καλλιεργεί» σε όλη την Ελλάδα. Τους πολλούς αθλητές, αλλά και τις πολλές επιτυχίες τους, σε μεγάλες διοργανώσεις.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.