Σαββατοκύριακο με πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης «Καλλιπάτειρα» στο ΟΑΚΑ

SWIMMING

Το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αποτελεί για τους Έλληνες κολυμβητές το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί αύριο και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Το εφετινό πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότεροι από 190 κολυμβητές και κολυμβήτριες, στηρίζει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Όλα τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, η οποία έρχεται λίγο καιρό μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Φουνσάλ αλλά και το διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου.

Και τις δύο ημέρες, οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 10:00 το πρωί. Το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00.

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα της πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης «Καλλιπάτειρα» πατώντας εδώ


Το Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» είναι το μοναδικό αμιγώς γυναικείο αθλητικό σωματείο, μέλος του ΣΕΓΑΣ, αναγνωρισμένο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ιδρύθηκε το 1976. Στηρίζει κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό. Προωθεί τον γυναικείο αθλητισμό. Προάγει το αθλητικό Ιδεώδες, το Ολυμπιακό Πνεύμα, τις Αρχές και τις Αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι», την Ολυμπιακή Εκεχειρία και το Παραολυμπιακό Κίνημα. Δημιουργεί προϋποθέσεις σύγχρονης αθλητικής υποδομής, με έμφαση στην περιφέρεια. Πρόεδρος του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» είναι η κα Κατερίνα Παναγοπούλου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ