fbpx

Σαββατοκύριακο με πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης «Καλλιπάτειρα» στο ΟΑΚΑ

SWIMMING

Το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αποτελεί για τους Έλληνες κολυμβητές το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί αύριο και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Το εφετινό πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότεροι από 190 κολυμβητές και κολυμβήτριες, στηρίζει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Όλα τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, η οποία έρχεται λίγο καιρό μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Φουνσάλ αλλά και το διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου.

Και τις δύο ημέρες, οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 10:00 το πρωί. Το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00.

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα της πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης «Καλλιπάτειρα» πατώντας εδώ


Το Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» είναι το μοναδικό αμιγώς γυναικείο αθλητικό σωματείο, μέλος του ΣΕΓΑΣ, αναγνωρισμένο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ιδρύθηκε το 1976. Στηρίζει κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό. Προωθεί τον γυναικείο αθλητισμό. Προάγει το αθλητικό Ιδεώδες, το Ολυμπιακό Πνεύμα, τις Αρχές και τις Αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι», την Ολυμπιακή Εκεχειρία και το Παραολυμπιακό Κίνημα. Δημιουργεί προϋποθέσεις σύγχρονης αθλητικής υποδομής, με έμφαση στην περιφέρεια. Πρόεδρος του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» είναι η κα Κατερίνα Παναγοπούλου.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.