fbpx

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νοητικής Αναπηρίας: Στη 2η θέση οι Αετοί Θεσσαλονίκης (pics)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νοητικής Αναπηρίας: Στη 2η θέση οι Αετοί Θεσσαλονίκης (pics)

Μετά τη χθεσινή επικράτηση της Ελπίδας επί του Παναθηναϊκού με 84-23, η ομάδα της Θεσσαλονίκης στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια, στην Καλαθοσφαίριση με Νοητική Αναπηρία.

Aetoi PAO

Στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε σήμερα (Κυριακή, 19/2/23) και στο τελευταίο παιχνίδι, η έτερη ομάδα της πόλης, οι Αετοί επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 41-21 και κατέκτησαν τη 2η θέση του πρωταθλήματος, με το «τριφύλλι» να μένει στην 3η θέση, αλλά να έχει γράψει ιστορία, καθώς ήταν η πρώτη παρουσία της ομάδος στο άθλημα.

Τα 10λεπτα με πρώτο τον ΠΑΟ: 2-13, 15-10, 1-10, 3-8.

Aetoi PAO3

Τις απονομές στην πρωταθλήτρια ομάδα καθώς και τα μετάλλια στους παίκτες της 2ης και 3ης ομάδας, έκαναν ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωκράτης Δημητριάδης, ο Β' Αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ ΑμεΑ Στέφανος Φασιάς, η Β' αντιπρόεδρος της ΕΠΕ και έφορος αθλημάτων Ibsa της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Θωμαή Θεοδωρίδου και το μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Πάρης Αλβανός.

Aetoi aponomi

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος:

Α.Σ. Αετοί Θεσ/νίκης -Α.Σ. ΑμεΑ «Η Ελπίδα» Θεσ/νίκης 22-73

Α.Σ. ΑμεΑ «Η Ελπίδα» Θεσ/νίκης-Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ 84-23

Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ- Α.Σ. Αετοί Θεσ/νίκης 21-41

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.