fbpx

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νοητικής Αναπηρίας: Πρωταθλήτρια η Ελπίδα νίκησε και τον Παναθηναϊκό (pics)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νοητικής Αναπηρίας: Πρωταθλήτρια η Ελπίδα νίκησε και τον Παναθηναϊκό (pics)

Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της κατέκτησε η Ελπίδα μετά και τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού Α.Ο. ΑμεΑ, με 84-23, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Νοητικής Αναπηρίας. 

Μετά την πρώτη της νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί των Αετών, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε το ίδιο άνετα του «τριφυλλιού» και επανέλαβε την περυσινή της επιτυχία να στεφθεί πρωταθλήτρια. 
 
Elpida PAO2
 
Από την αρχή οι παίκτες της τυπικά, αλλά και ουσιαστικά, γηπεδούχου Ελπίδας  πήραν όχι μόνο το προβάδισμα, αλλά δημιούργησαν και διαφορά φθάνοντας σε ακόμη μια εύκολη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο άθλημα!
Elpida PAO7
 
Τα 10άλεπτα με πρώτη την Ελπίδα: 21-1, 23-4, 15-12, 25-6. 
 Elpida PAO6
 
Αύριο, Κυριακή (19/2) διεξάγεται το τρίτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τους δύο ηττημένους,  Α.Σ. Αετοί Θεσ/νίκης εναντίον Παναθηναϊκού Α.Ο. ΑμεΑ (11.00) όπου θα «παλέψουν» για τη 2η θέση. Η αυλαία του πρωταθλήματος θα πέσει με τις απονομές και τα μετάλλια στους νικητές. 
 
 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.