fbpx

Συνάντηση της προέδρου με τους αθλητές και τις αθλήτριες Γκόλμπολ

Συνάντηση της προέδρου με τους αθλητές και τις αθλήτριες Γκόλμπολ

Συνάντηση στα γραφεία της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ είχε η πρόεδρος Ιωάννα Καρυοφύλλη με αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών, του Εθνικού Σχεδιασμού Γκόλμπολ ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των αθλητών και αθλητριών του Εθνικού Σχεδιασμού, την Ομοσπονδία εκτός από την κ. Καρυοφύλλη εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Σηφάκης, η γενική γραμματέας Ντίνα Σωτηριάδη και ο έφορος των Εθνικών ομάδων, Κώστας Σιάχος. Επίσης ήταν παρόντες ο τεχνικός σύμβουλος του αθλήματος Αντώνης Ανάστος και η μέχρι πρότινος ομοσπονδιακή προπονήτρια Μένη Κεσσανοπούλου όπου συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, για το Γκόλμπολ.
Οι προκλήσεις είναι πολλές ενόψει των μεγάλων διεθνών αγώνων, που θα διεξαχθούν το 2023, αλλά και την πρόκρισή τους στο Παρίσι το 2024.
 
Την απόλυτη στήριξη της προέδρου και της Ομοσπονδίας
Η πρόεδρος Ιωάννα Καρυοφύλλη βεβαίωσε τόσο τους αθλητές όσο και τους προπονητές ότι η ίδια, αλλά και η Ομοσπονδία θα είναι κοντά τους και θα είναι αρωγοί στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν με επιτυχία τους στόχους τους. 
 
Η Ομοσπονδία θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια εξασφάλισης τόσο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού όσο και από χορηγούς την απαραίτητη οικονομική στήριξη προκειμένου να υλοποιήσει, συνολικά, το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα (Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα κ.ά) του έτους 2023.  
 
Η πραγματοποίηση των αποστολών συμμετοχής σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες καθώς και σε προπονητικά καμπ, αποτελούν προτεραιότητα της Ομοσπονδίας ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με αποκορύφωμα την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.