fbpx

Βράβευση της Εθνικής ομάδος των ανδρών Γκόλμπολ στην ημερίδα «Πρόσβαση Παντού»

Βράβευση της Εθνικής ομάδος των ανδρών Γκόλμπολ στην ημερίδα «Πρόσβαση Παντού»

Η Εθνική ομάδα ανδρών Γκολμπολ, που πλέον θα αγωνίζεται στα μεγάλα «σαλόνια» του αθλήματος, μετά την άνοδό της στην 1η κατηγορία, βραβεύθηκε στα πλαίσια της 2ης ημερίδας με θέμα: «Πρόσβαση Παντού», που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή, 9/12), στο αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το βραβείο απένειμε στην ομάδα ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς. 

Στην ημερίδα που διοργανώθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, βασικοί ομιλητές ήταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. 
 
Επίσης, χαιρετισμούς απηυθύναν, η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Μιχαήλ Σφακιανάκης και ο Αλέξανδρος Χέλμουτ Ταξιλδάρης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, καθώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο πρόεδρος Γιώργος Καπελλάκης. 
 
Εκ μέρους της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ χαιρετισμό απηύθυνε η ειδική γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ντίνα Σωτηριάδη. Παρών και ο έφορος Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.