fbpx

Παρά Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδος στη Βενετία Μπρούνο Μπερνάρντι απένειμε το μετάλλιο στην Μπουρνιά (pic)

Παρά Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδος στη Βενετία Μπρούνο Μπερνάρντι  απένειμε το μετάλλιο στην Μπουρνιά (pic)

Η Ευανθία Ειρήνη Μπουρνιά ανέβηκε σε ακόμη ένα βάθρο σε ένα πολύ δύσκολο τουρνουά, όπως το «ITTF Fa20 Lignano Masters Para Open 2023», που διεξάγεται στο Lignano της Ιταλίας. Το μετάλλιο αυτό αποκτά άλλη διάσταση καθώς οι συμμετοχές στην κατηγορία 1 της Μπουρνιά ήταν ακριβώς οι ίδιες με αυτές του πρόσφατου παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην Ισπανία, τον περασμένο Νοέμβριο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο έτερος Έλληνας αθλητής ο Γρηγόρης Χρυσικός, που τερμάτισε στην 3η θέση του 4ου Ομίλου, σε συμμετοχή 18 αθλητών.

Την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Μπουρνιά έκανε ο Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδος στη Βενετία Μπρούνο Μπερνάρντι, ο οποίος εκπροσώπησε την Πρέσβειρα της Ελλάδος στην Ιταλία, Ελένη Σουρανή, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό εκ μέρους της Επίτιμης Προξένου Τεργέστης Μαρίνας Κέδρου.

Ο κ. Μπερνάρντι απένειμε επίσης τα μετάλλια και στους νικητές της κατηγορίας 5 των γυναικών, όπου κυριάρχησαν οι Κορεάτισσες και στην κατηγορία 8 των ανδρών, με τον Πολωνό Πιοτρ Γκρουντζιεν να κατακτά το χρυσό. Οι διοργανωτές Ιταλοί ευχαρίστησαν τον επίτιμο πρόξενο της Ελλάδος, στη Βενετία, για την παρουσία του, στη διοργάνωση.

Στη φωτογραφία διακρίνεται με την ελληνική αποστολή και τη σύζυγό του Χαρίκλεια Χαμψα.

Bournia bernardi wifejpg

 

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.