fbpx

Παρά Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Στην Αίγυπτο η Ευανθία Ειρήνη Μπουρνιά για το ITTF Egypt Para Open 2023 (pics)

Παρά Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Στην Αίγυπτο η Ευανθία Ειρήνη Μπουρνιά για το ITTF Egypt Para Open 2023 (pics)

Για την Αίγυπτο αναχωρεί η Ευανθία Ειρήνη Μπουρνιά, συνοδευόμενη από την  προπονήτρια  Ελευθερία Νταουντάκη, όπου από το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου έως τις 27 του μήνα, διεξάγεται στην Γκίζα, το ITTF Egypt Para Open 2023, στο «Sports Halls 6th October Giza».

Η 16χρονη διεθνής από την Καλαμάτα, μετά το χάλκινο μετάλλιο, που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην Ισπανία, τον περασμένο Νοέμβριο, μετέχει στον πρώτο της αγώνα, για το 2023.

bournia metallio 1

Η ίδια μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ λίγο πριν την αναχώρηση για την πόλη της Αιγύπτου και αναφέρθηκε στους στόχους της: «Αρχίζει μια καινούργια αγωνιστική χρονιά για μένα, με το πρώτο διεθνές τουρνουά στην Αίγυπτο.

bournia final

Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι να προσπαθήσουμε μέσω των διεθνών τουρνουά να βελτιώσουμε τους βαθμούς μας, να διατηρήσουμε την 3η θέση στο παγκόσμιο ranking list με σκοπό να διεκδικήσουμε, έτσι, μια θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» για την οικονομική στήριξη, που μού προσέφερε για το συγκεκριμένο τουρνουά».

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.