fbpx

Συγχαρητήρια υποδοχή στην πρωταθλήτρια της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ευανθία Μπουρνιά

Συγχαρητήρια υποδοχή στην πρωταθλήτρια της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ευανθία Μπουρνιά

 

Την Ευανθία-Ειρήνη Μπουρνιά και την προπονήτρια της Ελευθερία Νταουντάκη υποδέχτηκε η Πρόεδρος Ιωάννα Καρυοφύλλη στα γραφεία της ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ για να τις συγχαρεί για την μεγάλη επιτυχία και την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο Μονό Γυναικών ΤΤ1 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2022, που πραγματοποιήθηκε στην Ανδαλουσία.

Με την ευκαιρία αυτή συζήτησαν, μαζί και με τον Έφορο Εθνικών Ομάδων Konstantinos Siachos για την επόμενη μέρα και τα πλάνα τους ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 και φυσικά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024.
Η νεαρή πρωταθλήτρια δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετείχε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και που αγωνίστηκε με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Το αν θα φτάσεις ή όχι μέχρι τα μετάλλια δεν έχει σημασία, λέει. Το σημαντικό είναι να έχεις την ψυχολογία ότι μπορείς να το πετύχεις. Δεν περίμενε βέβαια ότι το μετάλλιο θα ερχόταν τόσο άμεσα, ειδικά λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Συνολικά, όλη αυτή η εμπειρία ήταν υπέροχη για εκείνη, θα της μείνει αξέχαστη.
Η προπονήτρια της κοιτάζοντας την επόμενη ημέρα βλέπει δουλειά και προπόνηση. Τώρα θα πρέπει να δουν τον σχεδιασμό τους με γνώμονα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουν την θέση τους και να συγκεντρώσουν βαθμούς. Νωρίτερα βέβαια, μέσα στο 2023, έχουν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η εστίαση όμως γίνεται στον μεγάλο στόχο, που είναι το ΠΑΡΙΣΙ.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.