fbpx

Όπεν Τσεχίας: Στα μετάλλια η Μπουρνιά, στα προημιτελικά Μουχθής και Διακουμάκος

Όπεν Τσεχίας: Στα μετάλλια η Μπουρνιά, στα προημιτελικά Μουχθής και Διακουμάκος

Τρεις προκρίσεις στα νοκ άουτ ταμπλό είχε να επιδείξει η μεγάλη ελληνική αποστολή της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες στην πρώτη μέρα του διεθνούς τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Τσεχίας, στην Οστράβα.

Ο Γιώργος Μουχθής της κλάσης 6 μπήκε στον προημιτελικό γύρο με τη 2η θέση από τον όμιλό του και πέτυχε τον αρχικό του στόχο στην προσπάθεια για νέους βαθμούς, που θα σιγουρέψουν την παρουσία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022.

Η Ευανθία-Ειρήνη Μπουρνιά σημείωσε το απόλυτο με τρεις νίκες στην αρχική φάση της κλάσης 1. Κυριάρχησε στον όμιλό της και μπαίνοντας στην 4άδα εξασφάλισε και θέση στα μετάλλια.

Ο Αλέξανδρος Διακουμάκος της κλάσης 10 προκρίθηκε ως 2ος από τον δικό του όμιλο σε μία κατηγορία, που παραδοσιακά είναι δυνατή σε καθιερωμένα ευρωπαϊκά όπεν Α.Με.Α..

Και οι τρεις διεθνείς συνεχίζουν τους αγώνες τους την Παρασκευή 24/06 κι επιδιώκουν το βήμα παραπάνω. Από τη νοκ άουτ φάση του απλού στο ITTF Czech Para Open αποκλείστηκαν ο Γρηγόρης Χρυσικός στην κλάση 1, ο Χρήστος Στάμου στην κλάση 2, ο Λευτέρης Μαύρης στην κλάση 6, η Ειρήνη Δρακωνάκη στην κλάση 6 και η Μαρία-Ισμήνη Καΐπη στην κλάση 8.

ΠΗΓΗ: ΕΦΟΕπΑ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.