fbpx

Πέντε ελληνικές ρακέτες στο ITTF Fa20 Montenegro Para Championships 2022

Πέντε ελληνικές ρακέτες στο ITTF Fa20 Montenegro Para Championships 2022

Με πέντε αθλητές και την ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελευθερία Νταουντάκη αναχώρησε σήμερα για την Ποντγκόριτσα η ελληνική ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, προκειμένου να συμμετέχει στο τουρνουά του Μαυροβουνίου. Το ITTF Fa20 Montenegro Para Championships 2022 γίνεται από τις 2 έως τις 4 του μήνα και θ’ αγωνιστούν οι Λευτέρης Μαύρης, Γρηγόρης Χρυσικός, Μαρία Καίπη, Ευανθία Μπουρνιά και Ειρήνη Δρακωνάκη.

Το τουρνουά στην Ποντογκόριτσα δίνει συνέχεια στις εθνικές αποστολές της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες ύστερα από εκείνη στην Ιορδανία, πριν από λίγες ημέρες, όπου κατακτήθηκαν και τέσσερα μετάλλια.

Ο Γρηγόρης Χρυσικός μετέχει στην κλάση 1 (ατόμων σε αμαξίδιο), ο Λευτέρης Μαύρης στην κλάση 6 (ορθίων), η Ευανθία Μπουρνιά στην κλάση 1, η Ειρήνη Δρακωνάκη στην κλάση 6, ενώ η Μαίρη Καίπη θα περάσει αξιολόγηση για να τοποθετηθεί σε κλάση των ορθίων αθλητριών. Με την τεχνική καθοδήγηση της Ελευθερίας Νταουντάκη οι διεθνείς μας θα έχουν και σε αυτούς τους αγώνες την ευκαιρία για πολλά καλά τεστ αφού υπάρχουν και τα αγωνίσματα του διπλού.

ΠΗΓΗ: ΕΦΟΕπΑ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.