fbpx

O Χατζηκυριάκος στο Παγκόσμιο προΠαραολυμπιακό τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

O Χατζηκυριάκος στο Παγκόσμιο προΠαραολυμπιακό τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

O 20χρονος Μάριος Χατζηκυριάκος, θα εκπροσωπήσει την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση των ΑμεΑ, στο προΠαραολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Λάτσκο της Σλοβενίας το διάστημα 3-5 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Μουχθής, συμπαίκτης του επί χρόνια στην εθνική ομάδα και δευτεραθλητές Ευρώπης μαζί το 2019 στο ομαδικό της ΤΤ6, θα μεταβεί επίσης στη Σλοβενία ως βοηθός προπόνησης. Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Πολυχρόνης Πολίτσης.

Η αποστολή θ’ αναχωρήσει στις 31 του μήνα, θα φτάσει στη Λιουμπλιάνα μέσω Βελιγραδίου κι από εκεί οι διοργανωτές θα τη μεταφέρουν οδικώς στο Λάτσκο.

Οι συμμετοχές στο Παγκόσμιο προΠαραολυμπιακό αναμένεται να είναι 250 από 51 χώρες. Οι αγώνες θ’ αφορούν συνολικά 21 κλάσεις σε άνδρες και γυναίκες από την 1 μέχρι την 11. Το στοιχείο, που κάνει τρομερά δύσκολο το έργο όλων των αθλητών, είναι ότι από κάθε κλάση παίρνει μόνο ο νικητής την πρόκριση για το Παραολυμπιακό τουρνουά του απλού.

ΠΗΓΗ: Hellenic Table Tennis Federation

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.