fbpx

Πολίτσης στο httf.gr: Και νέο αίμα για την εθνική ομάδα

Πολίτσης στο httf.gr: Και νέο αίμα για την εθνική ομάδα

«Είναι μεγάλη επιτυχία κατ’ αρχήν, η πραγματοποίηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος διότι την τελευταία στιγμή άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής λόγω των προβλημάτων στο ΣΕΦ. Βρέθηκε λύση και η ομοσπονδία μας κατάφερε να κλείσει εγκαίρως άλλο ξενοδοχείο εδώ κοντά και να φέρει όλους τους αθλητές με ασφάλεια. Πρέπει να ευχαριστήσουμε επίσης τους προπονητές και τους υπεύθυνους των σωματείων, που σε δύσκολες συνθήκες τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χρόνης Πολίτσης

Για τις διαπιστώσεις του στο αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε: «Όλα τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν κρατήσει ένα επίπεδο ικανοποιητικό. Αρκετά έκαναν προπονήσεις στα σωματεία τους το καλοκαίρι. Βλέπω και νέο αίμα για την εθνική ομάδα, δηλαδή ορισμένους αθλητές, που έχουν μέλλον και θα τους παρακολουθούμε συχνά σε συνεργασία με τους προπονητές των σωματείων».  

Ο προπονητής της Ε.Α.ΟΜ.-Α.με.Α. ευχαρίστησε προσωπικά την Κρόττα για την αποδοχή της πρόσκλησης, ενώ στάθηκε με χαρά και στις καινούργιες συμμετοχές δίνοντας ως πολύ θετικό και το παράδειγμα του Παναθηναϊκού, «ο οποίος οργάνωσε τμήμα ειδικά για τα άτομα με αναπηρίες».  

Εξάλλου, με την εμπειρία και τη γνώση της από τη διεθνή σκηνή η Τίνα Κρόττα εξήρε χτες την προσπάθεια όλων για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε εποχή Covid-19. «Παρά τις αντίξοες συνθήκες το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξάγεται κανονικά και για μένα αυτό είναι άθλος. Σκεφτείτε ότι χώρες, που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατές στην επιτραπέζια αντισφαίριση, δεν έκαναν καν τα δικά τους πρωταθλήματα για τα άτομα με αναπηρίες. Και να προσθέσω με την ευκαιρία ότι μέχρι το τέλος του 2020 δεν θα γίνει κανένα αξιολογημένο διεθνές τουρνουά Α.με.Α.».   

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.