fbpx

Όπεν Τόκιο: «Χάλκινοι» στο ομαδικό οι Μουχθής και Χατζηκυριάκος

AMEA Japan tournament 2019 elliniki apostoli

Με χάλκινο μετάλλιο και στο ομαδικό, ολοκλήρωσε η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, τις υποχρεώσεις της στο Όπεν του Τόκιο. Την ελληνική ομάδα αποτελούσαν οι Γιώργος Μουχθής και Μάριος Χατζηκυριάκος οι οποίοι αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού Μιχάλη Κατσικαδέλη.

Στην κλάση 6 οι ομάδες ήταν τέσσερις και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε έναν όμιλο. Η Ελλάδα είχε 1 νίκη και 2 ήττες και πήρε το χάλκινο μετάλλιο πάνω από τη διοργανώτρια Ιαπωνία.Την Παρασκευή έχασε 2-0 από τη Γερμανία (Τιμ Λάουε, Τόμας Ράου) κι επίσης 2-0 από τη μικτή Μεγάλη Βρετανία/Γαλλία (Ρόμπερτ Πέρι/Εστέμπαν Ερό).

Με την επικεφαλής Γερμανία το εναρκτήριο διπλό χάθηκε με 3-1 σετ και μετά ο Μουχθής κάμφθηκε με 3-1 σετ από τον Λάουε. Με τη Μ. Βρετανία/Γαλλία καταγράφηκε ήττα 3-2 σετ στο διπλό και στο επόμενο επί μέρους ματς ο Μουχθής λύγισε με 3-1 από τον Ερό, τον οποίο είχε αποκλείσει στα προημιτελικά του απλού.

Σήμερα, στον καθοριστικό αγώνα με την Ιαπωνία για το μετάλλιο, το ελληνικό δίδυμο επιβλήθηκε με 2-0. Στο διπλό κατέβαλλε με 3-1 σετ τους Καζούκι Σισίνο/ Γιούνκι Ιτάι και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χατζηκυριάκος επικρατώντας του Ιτάι με 3-0.Η ελληνική αποστολή έχει πολύ γρήγορα την επόμενη αγωνιστική δράση της στο εξωτερικό.

Αναχωρεί αύριο για την Ταϊλάνδη, όπου από τις 8 έως τις 10 Αυγούστου θα γίνει το αντίστοιχο όπεν της Μπανγκόκ. Διατηρώντας τα καλά στάνταρ απόδοσης οι πρωταθλητές μας ελπίζουν σε νέα σημαντικά αποτελέσματα και καλή συγκομιδή βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.