fbpx

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Στην 7η θέση το ζευγάρι Ντέντα-Πολυχρονίδη

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια:  Στην 7η θέση το ζευγάρι Ντέντα-Πολυχρονίδη

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μπότσια, που διεξάγεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, της Βραζιλίας, βαίνει προς την ολοκλήρωσή του, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και των τελικών. 

Το ελληνικό δίδυμο των Ντέντα-Πολυχρονίδη (με ramp operators τις Χριστίνα Ντέντα και Κατερίνα Πατρώνη, αντίστοιχα) στην κατηγορία BC3, σ’ έναν αγώνα με διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς από χθες είχαν περάσει στις «8» καλύτερες ομάδες του κόσμου, γνώρισαν την ήττα από την ομάδα της Ν. Κορέας, με 7-0 και απλά περιορίστηκαν στη 2η θέση του Ομίλου, αφήνοντας την 1η θέση στους Κορεάτες. 
Η 2η αυτή θέση τους οδήγησε στο παιχνίδι, για την είσοδο στην 4άδα με αντίπαλο το ζευγάρι από την Ταϊλάνδη. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τους Ασιάτες με 6-1 και κατέλαβε τελικά την 7η θέση στη διοργάνωση. 
 
Το ομαδικό στη 14η θέση
Το ομαδικό BC1/2 με τους Παπαδάκη, Μπουλούκο και Τσακίρη, δεν τα κατάφεραν και στον τελευταίο τους αγώνα κόντρα στο Μεξικό και γνώρισαν την ήττα με 10-1 και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στα προημιτελικά και τις καλύτερες «8» ομάδες της διοργάνωσης. 
Με τα αποτελέσματα και των προηγούμενων ημερών η ελληνική ομάδα κατετάγη τελικά στην 14η θέση. 
 
Η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα την Πέμπτη (15/12), νωρίς το απόγευμα (16:00), από το Ρίο Ντε Τζανέιρο. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.