fbpx

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Νίκη 8άδας για το ζευγάρι Ντέντα-Πολυχρονίδη

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Νίκη 8άδας για το ζευγάρι Ντέντα-Πολυχρονίδη

Στη «μάχη» του παγκοσμίου πρωταθλήματος Μπότσια, που συνεχίζεται στο Ρίο Ρίο Ντε Τζανέιρο, της Βραζιλίας, μπήκαν από χθες (Κυριακή) οι ομάδες και τα ζευγάρια. 

Στην κατηγορία BC3, εντυπωσιακά μπήκε το ζευγάρι Ντέντα-Πολυχρονίδη. Στο πρώτο τους παιχνίδι «καθάρισαν» το  ζευγάρι από τη Νότιο Αφρική με 17-0. Προηγήθηκαν από την αρχή χωρίς να απειληθούν σε κάποιο χρονικό σημείο του αγώνα. 
 
Στο 2ο αγώνα με αντίπαλο τη Μ. Βρετανία, μπορεί να δυσκολεύθηκαν, αλλά κατάφεραν και πήραν τη νίκη στην παράταση (κ.α 2-2). Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που παραδοσιακά δυσκολεύει το ελληνικό δίδυμο, Ντέντα και Πολυχρονίδης πήραν τη νίκη που τους βάζει στα «8» καλύτερα ζευγάρια της διοργάνωσης. Σήμερα αντιμετωπίζουν την ομάδα της Ν. Κορέας, που νίκησε χθες τη Ν. Αφρική με 9-1, σ’ ένα παιχνίδι που απλά κρίνεται η πρωτιά του Ομίλου. 
 
Σήμερα κόντρα στο Μεξικό το ομαδικό 
Το ομαδικό BC1/2 με τους Παπαδάκη, Μπουλούκο και Τσακίρη, δεν τα κατάφεραν στον πρώτο τους αγώνα, με αντίπαλο την Πορτογαλία, ηττήθηκαν με 6-3. Το τελευταίο σετ άρχισε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 3-3, με την ελληνική να ρισκάρει, αλλά δεν της  βγήκε και γνώρισε την ήττα. 
Ούτε στο 2ο παιχνίδι της η ελληνική ομάδα απέναντι στην πολύ  δυνατή ομάδα της Ν. Κορέας, τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 17-0. 
Σήμερα, η ελληνική ομάδα δίνει τον τρίτο της αγώνα κόντρα στο Μεξικό και με νίκη θα πάρει μια καλή θέση στη γενική κατάταξη. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.