fbpx

12th Fazza Dubai World Cup ParaPowerlifting: Χάλκινο μετάλλιο ο Δήμου στο σύνολο με 685κ.

12th Fazza Dubai World Cup ParaPowerlifting: Χάλκινο μετάλλιο ο Δήμου στο σύνολο με 685κ.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Δήμου, στα +107κ. στο 12th Fazza World Cup ParaPowerlifting, που ολοκληρώθηκε σήμερα (Σάββατο, 17/12), στο Ντουμπάι. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος είναι «υιοθετημένος» αθλητής  από το «Υγεία» για το 2022, μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα συνεργασίας της ΕΑΟΜ- ΑμεΑ, «Υιοθεσία αθλητών με Αναπηρία», κατετάγη στην 6η θέση, στην καλύτερη επίδοση, με προσπάθειες στα 223κ.,  230κ. και 232κ., αντίστοιχα. Ο Δήμου κατέλαβε την 3η θέση στο σύνολο με 685κ., που τον ανέβασε στο βάθρο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. 

Όπως χθες ο Πασχάλης Κουλούμογλου, στα -59κ. (συμμετείχε με προσωπική του χορηγία) έτσι και ο Κωνσταντίνος Δήμου, στα +107κ. είναι 5ος στη ranking list, της κατηγορίας του για το Παρίσι και η συμμετοχή του, σε αυτούς θεωρείται σχεδόν σίγουρη, αν και υπάρχει δρόμος ακόμη, έως το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού, του 2024. 
 
Δημήτρης Ιωαννίδης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, άξιζε η προσπάθεια που κάναμε»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης, του οποίου τα έξοδα αποστολής ανέλαβε, επίσης, το «Υγεία», μετά το τέλος των αγώνων, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και τόνισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, άξιζε η προσπάθεια που κάναμε και ευχαριστούμε και τους δύο χορηγούς και την Ομοσπονδία που μας βοήθησαν να συμμετέχουμε σ αυτόν τον αγώνα».
 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.