fbpx

12th Fazza Dubai 2022 World Cup ParaPowerlifting: Ο δρόμος για το Παρίσι περνά από το Ντουμπάι

12th Fazza  Dubai 2022 World Cup ParaPowerlifting: Ο δρόμος για το Παρίσι περνά από το Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι βρίσκονται δύο Έλληνες αθλητές της άρσης βαρών οι Κωνσταντίνος Δήμου και Πασχάλης Κουλούμπογλου, τους οποίους συνοδεύει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης, για να λάβουν μέρος, στο 12th Fazza  Dubai 2022 World Cup ParaPowerlifting. Ο πρώτος αγωνίζεται την προσεχή Παρασκευή (16/12, 12:30 ώρα Ελλάδος), στα +107κ. και ο δεύτερος, μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο (17/12, στις 15:45, ώρα Ελλάδος), στα -59κ. 

Στο συγκεκριμένο παγκόσμιο κύπελλο, που διεξάγεται στο Ντουμπάι,  οι Έλληνες αθλητές μετέχουν με στόχο την επίτευξη επιδόσεων, που θα μετρήσουν στο ranking για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Παραολυμπιακούς του Παρισιού. 
 
Το κόστος της συγκεκριμένης αποστολής καλύφθηκε αποκλειστικά από χορηγούς. Ο Κωνσταντίνος Δήμου είναι «υιοθετημένος» αθλητής  από το «Υγεία» για το 2022, μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα συνεργασίας της ΕΑΟΜ- ΑμεΑ, « Υιοθεσία αθλητών με Αναπηρία». Το « Υγεία» ανέλαβε τα έξοδα αποστολής και του Ομοσπονδιακού προπονητή, ώστε η ελληνική ομάδα να κατέβει πλήρης και με τις καλύτερες συνθήκες, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους Παραολμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Με προσωπική χορηγία συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση και ο Πασχάλης.Κουλούμογλου. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.