fbpx

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

 

      

οι αθλητές με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, τη Διεύθυνση της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ, τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ

Ο Στέφανος Διαμαντής ήταν ο νικητής του 1ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος αντισφαίρισης με αμαξίδιο, το οποίο διεξήχθη από την  Παρασκευή 19 έως  την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις  του «Αστήρ Παλλάς ΑΞΕ» στη Βουλιαγμένη.

  

  

ο νικητής της διοργάνωσης Στέφανος Διαμαντής με το κύπελλο 

Ο Διαμαντής νίκησε στον τελικό τον Λαζαρίδη Γιώργο 2-1 σετ. Το πρώτο σετ πήρε ο Λαζαρίδης με 6-3 γκέιμ αλλά στη συνέχεια  η πείρα  του αθλητή των Τιτάνων κάμφθηκε από την δύναμη του Διαμαντή. Έτσι ο αθλητής του Φαέθονα γύρισε το παιχνίδι νικώντας 6-4, 6-4 στα επόμενα δυο γκέιμ.

Στους 2 πρώτους νικητές του Πρωταθλήματος τα τρόπαια απένειμαν  ο Διευθύνων Σύμβουλος Πολυχρόνης Γριβέας και ο Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων Μιχάλης Μεταξάς, οι οποίοι βραβεύτηκαν απο τον πρόεδρο της   Ομοσπονδίας  Γεώργιο Φουντουλάκη.

Στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν δυο αθλητές από τους Τιτάνες. Νικητής ήταν ο Σταματής Επαμεινώνδας,  ο οποίος νίκησε τον Αριστομένη Νικολόπουλο με2-0 σετ (6-1,6-0)

Ο Κοντάκης Νίκος από την Δωδεκάνησο νίκησε για την 5η θέση τον Μουμτζόγλου Αποστολη από το Μαρούσι με 2-0 σετ (6-2, 6-1). Ο Πατρωνίδης Ραφαήλ κατετάγη έβδομος.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με Αναπηρίες  Γεώργιος Φουντουλάκης  δήλωσε  " Πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω την ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ για την υποστήριξή της και το επίπεδο των αγώνων που μας πρόσφερε. Επίσης αυτό που αποκόμισα απο την επαφή μου με τους αθλητές της διοργάνωσης είναι το ήθος τους, που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να υποστηρίξω το άθλημα και ελπίζω σε αυτήν την προσπάθεια να έχουμε στο πλευρό μας και την ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΑΞΕ.Στόχος είναι να συγκεντρώνουμε παιδιά από όλη την Ελλάδα και το άθλημα να ακολουθήσει ανοδική πορεία."

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.