fbpx

Ο ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ


   

Ο προπονητής της Εθνικής κ. Γιώργος Κόντος με αθλητές σε παλαιότερη διοργάνωση.

To 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο διεξάγεται από αύριο Παρασκευή 19 έως  την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις  του «Αστήρ Παλλάς ΑΞΕ» στη Βουλιαγμένη.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο γίνεται με τη χορηγία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Αστήρ Παλλάς», θα συμμετάσχουν  8 αθλητές από 4 σωματεία μέλη της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ

Τα αθλητικά σωματεία που θα συμμετέχουν είναι : ΤΙΤΑΝΕΣ (ΠΑΤΡΑ), ΦΑΕΘΩΝ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ), ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (ΡΟΔΟΣ), το ΜΑΡΟΥΣΙ (ΑΘΗΝΑ).

Οι αθλητές  που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι οι:

1 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΤΙΤΑΝΕΣ) 

2 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΤΙΤΑΝΕΣ) 

3  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΤΙΤΑΝΕΣ)

4  ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΦΑΕΘΩΝ)  

5 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΦΑΕΘΩΝ)  

6 ΠΑΤΡΩΝΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ (ΦΑΕΘΩΝ)

7 ΚΟΝΤΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ)

8  ΜΟΥΜΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ)

Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων είναι:

Παρασκεύη 19 Οκτωβρίου: 15.30-20.30

Σάββατο 20 Οκτωβρίου: 09.00-20.30

Κυριακή 21 Οκτωβρίου: 10.00-16.00

 

Ο πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με Αναπηρίες κ. Γεώργιος Φουντουλάκης θα βραβεύσει  την Κυριακή, ημέρα όπου θα πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος, τη Διεύθυνση της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ » για την πολύτιμη χορηγία της.Με αφορμή αυτήν την πρωτοβουλία ο κ. Φουντουλάκης δήλωσε:"Είναι πολύ σημαντικό για το χώρο μας να έχουμε στο πλευρό μας οργανισμούς που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν το έργο μας. Η ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ το αποδεικνύει αυτό με τη σπουδαία της χειρονομία να μας διαθέσει τον αγωνιστικό χώρο και να καλύψει τη διαμονή και τη διατροφή των αθλητών και των συνοδών τους που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα. Η ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ βρίσκεται στο πλευρό μας από το 2009 όταν διέθεσε στην Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ τα έσοδα από τουρνουά Τένις που είχε διοργανώσει. Ελπίζουμε πραγματικά να συνεχιστεί αυτή η άριστη συνεργασία"

 φωτο από το τουρνουά του 2009 της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ


Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.