fbpx

Τένις με αμαξίδιο : Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Στέφανος Διαμαντής σύμφωνα με την International Tennis Federation (ITF)

Τένις με αμαξίδιο : Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Στέφανος Διαμαντής σύμφωνα με την International Tennis Federation (ITF)

Το «εισιτήριο» για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πήρε χθες (1/7) ο Στέφανος Διαμαντής, σύμφωνα με χθεσινή (1/7) ανακοίνωση της International Tennis Federation (ITF).

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Έλληνας τενίστας θα βρεθεί σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, αφού συμμετείχε και στο Ρίο το 2016. Το τουρνουά του τένις με αμαξίδιο θα γίνει από τις 27 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

«Σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για όλους τους αθλητές και όλη την ανθρωπότητα, για κάποιους από εμάς ήρθε το πολυπόθητο εισιτήριο. Έστω και για την κεκλεισμένων των θυρών και με πολλούς περιορισμούς διοργάνωση. Προσωπικά, η πανδημία ανέκοψε την προσπάθεια επανόδου μου μετά από δύο σοβαρά χειρουργεία και ήδη ενάμισυ χρόνο αποχής. Ο δικός μου αγώνας δρόμου για το χαμένο έδαφος τριών ετών στο σύνολο ήταν υπερβολικά δύσκολος, με πολλά σκαμπανευάσματα, ψυχολογικά, αθλητικά και οικονομικά. Οι ακυρώσεις & οι αναβολές σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις ήταν για όλα τα αθλήματα ένα τεράστιο πλήγμα καθώς δεν επέτρεψαν σε πολλούς συναθλητές την ισότιμη επάνοδο.Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά, αλλά τα κρατάω για αυτούς που ήταν δίπλα μου, για αυτούς που είναι δίπλα στον κάθε αθλητή κι ας μη φαίνονται. Για αυτούς που κατανοούν ότι δεν υπάρχει αυτονόητο. Και, κυρίως, ότι ο επαγγελματικός αθλητισμός των ΑμεΑ δεν είναι αποτέλεσμα της αδίκως χιλιοειπωμένης "δύναμης ψυχής"», έγραψε, μεταξύ άλλων, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Στέφανος Διαμαντής, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ITF.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.