fbpx

Τέταρτη θέση για τις ελληνικές ρακέτες στο BNP Paribas World Team Cup Qualification

Τέταρτη θέση για τις ελληνικές ρακέτες στο  BNP Paribas World Team Cup Qualification

Την 4η θέση στο BNP Paribas World Team Cup Qualification που διεξήχθη στην πόλη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας, κατέκτησε η εθνική μας ομάδα τένις με αμαξίδιο.

Οι ελληνικές ρακέτες στα ημιτελικά, εκεί δηλαδή όπου κρίθηκε η πρόκριση στην τελική φάση (Σαρδηνία 27/9-3/10) ηττήθηκαν 2-1 από την Πολωνία, ενώ κατέλαβαν την 4η θέση στο GROUP I, μετά την ήττα 2-0 από την Σρι Λάνκα.

Οι Στέφανος Διαμαντής και Γιώργος Λαζαρίδης καθοδηγούμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο, στα προημιτελικά σημείωσαν τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Τανζανίας . Στον πρώτο αγώνα ο Λαζαρίδης νίκησε 6/1 6/0 τον Χαμισί, στον δεύτερο ο Διαμαντής επικράτησε 6/2 6/1 του Τέμπε, ενώ στο διπλό οι Διαμαντής/Λαζαρίδης νίκησαν 6/0 6/0 τους Χαμίσι/Τέμπε.

Στον αγώνα της τετράδας, οι ελληνικές ρακέτες, ηττήθηκαν 2-1 από την Πολωνία και έμειναν εκτός τελικού αλλά κι εκτός τελικής φάσης. Στον πρώτο αγώνα απέναντι στους Πολωνούς, ο Λαζαρίδης ηττήθηκε 7/5 6/4 από τον Πιοτρ Γιαροζέφσκι, για να ισοφαρίσει ο Διαμαντής μετά τη νίκη 6/4 7/6 επί του Καμίλ Φαμπίσιακ. Στο διπλό, οι Διαμαντής/Λαζαρίδης ηττήθηκαν 6/4 6/3 από τους Γιαροζέφσκι/Φαμπίσιακ.

Η τελική κατάταξη προέκυψε μετά την ήττα 2-0 από την Σρι Λάνκα. Ο Γιώργος Λαζαρίδης στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε 7/5, 6/1 από τον Ραναβεερά, ενώ την ήττα με 6/3 7/5 γνώρισε και ο Στέφανος Διαμαντής από τον Νταρμασένα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.