fbpx

Σπουδαία εμφάνιση από τον Λαζαρίδη στο διπλό του Vilamoura Open 2019

Σπουδαία εμφάνιση από τον Λαζαρίδη στο διπλό του Vilamoura Open 2019

Σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύτηκε με παρουσία στα ημιτελικά, πραγματοποίησε ο Γιώργος Λαζαρίδης στο διπλό του τουρνουά τένις με αμαξίδιο, Vilamoura Open 2019, που διεξήχθη στην Πορτογαλία.

Με συμπαίκτη τον Ολλανδό Ρόντι Ντε Μπίε, ο Μεσσήνιος τενίστας, στον δρόμο για τον ημιτελκό νίκησαν τους Γιάους/Κέλερ (Ελβετία) με 6/4 6/2 αλλά και τους Ρίγκλερ (Αυστρία)/Σισκάρ Μεσεγκουέρ (Ισπανία) με 1/6 6/4 10/7. Στον ημιτελικό, απέναντι στους Φλο/Λάνγκμαν (Αυστρία), αν και κατέκτησαν το πρώτο σετ με 6/4, τελικά έχασαν τα δύο επόμενα με 6/4 και 10/5 με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός τελικού.\

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο, αγωνίστηκε στο τουρνουά με συμπαίκτη τον Εσθονό Βούγκλα, όμως αποκλείστηκαν πρόωρα μετά την ήττα 6/0 6/0 από τους Γκαρθία Βένα/Ορτίθ (Ισπανία).\

Οι δύο Έλληνες τενίστες, από αύριο κι έως τις 7 Απριλίου, θ` αγωνιστούν στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου (BNP PARIBAS QUALIFICATION TOURNAMENT) που θα γίνει επίσης την Βιλαμούρα. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος κατέχει την καλύτερη θέση από ελληνικής πλευράς στην παγκόσμια κατάταξη και συγκεκριμένα την 18η (o Λαζαρίδης είναι 62ος). 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.