fbpx

Εκπρόσωποι 12 χωρών στην Μεσσηνία για το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο, Ancient Messene Open

Εκπρόσωποι 12 χωρών στην Μεσσηνία για το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο, Ancient Messene Open

Το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο, Ancient Messene open, διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά στην Μεσσηνία.

Λίγα χιλιόμετρα έξω απο την Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο Buca beach resort, στην Παραλία Ανάληψης Μεσσήνης, από μεθαύριο, Πέμπτη, έως και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, θα χτυπάει η καρδιά του τένις με αμαξίδιο, αφού εκεί θα διεξαχθεί το μοναδικό διεθνές τουρνουά που φιλοξενείται εφέτος επί ελληνικού εδάφους.

Το τουρνουά βρίσκεται στο επίσημο καλαντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τένις ITF και είναι βαθμολογουμενο.

Εφέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 αθλητές και αθλήτριες και συνοδοί, από 12 χώρες και θα αγωνιστούν σε αγώνες στο μονό και διπλό. Οι χώρες είναι : Αγγλία, Γαλλία, Τουρκία, Ρουμανία, Φινλανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Ελλάδα, Δανία, Κροατία, Ιταλία, Ελβετία.

Οι αθλητές εκτός απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να επισκεφθούν τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, το Μουσείο παραδοσιακών στολών της κυρίας Βικτωρίας Καρέλια και την πόλη της Καλαμάτας. Επίσης έχουν προγραμματιστεί οργανωμένες εκδρομές, αλλά και γνωριμία των επισκεπτών με τον πολιτισμό, την ιστορία της ευρύτερης περιοχής, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά προϊόντα της Μεσσηνίας.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.